Klop de mascarpone los met de ginger cordial. Verkruimel de cake. Roer het fruitbeleg los met de 2 eetlepels water.
Vul naar wens 2 grotere of 4 kleinere glaasjes als volgt: onderop een laagje cake, daarna een laagje mascarpone, dan een beetje fruitbeleg en tot slot een paar pijnboompitten. Herhaal deze laagjes en serveer.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Klop de mascarpone los met de ginger cordial. Verkruimel de cake. Roer het fruitbeleg los met de 2 eetlepels water.
Vul naar wens 2 grotere of 4 kleinere glaasjes als volgt: onderop een laagje cake, daarna een laagje mascarpone, dan een beetje fruitbeleg en tot slot een paar pijnboompitten. Herhaal deze laagjes en serveer.