Bereid de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak ondertussen de croutons: Bestrijk de plakjes ciabatta met olijfolie en bestrooi met Italiaanse kruiden. bak ze in een koekenpan goudbruin en krokant, halverwege keren. Laat uitlekken op keukenpaper.
Verwarm de soep al roerend.
Verdeel de orzo over de soepkommen. Schenk de soep erover. Rasp er eventueel wat parmezaan over en serveer met ciabatta-croutons.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2016.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bereid de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak ondertussen de croutons: Bestrijk de plakjes ciabatta met olijfolie en bestrooi met Italiaanse kruiden. bak ze in een koekenpan goudbruin en krokant, halverwege keren. Laat uitlekken op keukenpaper.
Verwarm de soep al roerend.
Verdeel de orzo over de soepkommen. Schenk de soep erover. Rasp er eventueel wat parmezaan over en serveer met ciabatta-croutons.