Begin met het maken van de wraps. Doe de speltbloem met 150 ml water, het zout en de koriander in de kom. Gebruik redelijk wat zout, anders worden de wraps flauw van smaak.
Mix het met een mixer tot een glad beslag. Giet een scheutje olijfolie in een kleine pan en voeg ¼ van het beslag toe. Zorg dat het beslag goed verdeeld is over de pan en bak langzaam op middelhoog vuur net zoals een pannenkoek. Zorg dat beide zijden goudbruin gekleurd zijn. Maak op deze manier vier wraps van het beslag.
Snijd de ui en knoflook fijn en zet een klein beetje ui apart, dit kun je later gebruiken als topping. Doe de avocado in een kom en voeg limoensap en zout toe. Pureer dit met een staafmixer tot een smeuïge massa en roer daarna de gesnipperde ui en knoflook door het mengsel.
Snijd de komkommer in dunne plakken en halveer de cherrytomaten. Smeer op elke wrap een dikke laag guacamole en vul ze met mais, kidneybonen, komkommer, cherrytomaatjes, ui en verse koriander. Smakelijk!
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Begin met het maken van de wraps. Doe de speltbloem met 150 ml water, het zout en de koriander in de kom. Gebruik redelijk wat zout, anders worden de wraps flauw van smaak.
Mix het met een mixer tot een glad beslag. Giet een scheutje olijfolie in een kleine pan en voeg ¼ van het beslag toe. Zorg dat het beslag goed verdeeld is over de pan en bak langzaam op middelhoog vuur net zoals een pannenkoek. Zorg dat beide zijden goudbruin gekleurd zijn. Maak op deze manier vier wraps van het beslag.
Snijd de ui en knoflook fijn en zet een klein beetje ui apart, dit kun je later gebruiken als topping. Doe de avocado in een kom en voeg limoensap en zout toe. Pureer dit met een staafmixer tot een smeuïge massa en roer daarna de gesnipperde ui en knoflook door het mengsel.
Snijd de komkommer in dunne plakken en halveer de cherrytomaten. Smeer op elke wrap een dikke laag guacamole en vul ze met mais, kidneybonen, komkommer, cherrytomaatjes, ui en verse koriander. Smakelijk!