Snij de ui in ringen en fruit ze lichtgoud in de olie. Voeg de cayennepeper, het chilipoeder, de oregano, het komijnpoeder en fleur de sel toe en laat alles 1 minuut stoven.
Hak de seitan fijn en snijd de paprika’s in reepjes. Doe ze bij de kruiden in de pan. Laat goed doorbakken, terwijl je blijft roeren. Dit duurt ongeveer 5 minuten.
Snijd de tomaten in 8 stukken en hak de knoflook fijn. Doe ze bij de seitan en kruiden en laat alles onder het deksel gaar stomen. Werk het geheel af met veel verse koriander en serveer met taco’s en guacamole.
Tips
Dit recept is afkomstig van Bertyn.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snij de ui in ringen en fruit ze lichtgoud in de olie. Voeg de cayennepeper, het chilipoeder, de oregano, het komijnpoeder en fleur de sel toe en laat alles 1 minuut stoven.
Hak de seitan fijn en snijd de paprika’s in reepjes. Doe ze bij de kruiden in de pan. Laat goed doorbakken, terwijl je blijft roeren. Dit duurt ongeveer 5 minuten.
Snijd de tomaten in 8 stukken en hak de knoflook fijn. Doe ze bij de seitan en kruiden en laat alles onder het deksel gaar stomen. Werk het geheel af met veel verse koriander en serveer met taco’s en guacamole.