Meng in een kom het sap van de limoen,de extra vierge olijfolie en de cajun kruiden.
Pel de rode ui, snijd in flinterdunne ringen en voeg toe aan de dressing.
Voeg de (afgespoelde en uitgelekte) zwarte bonen, mais, (gewassen) sla, in blokjes gesneden gerookte kip en gehalveerde cherrytomaatjes ook toe aan de uienringen en dressing. Hussel alles goed door elkaar en breng op smaak met zeezout en peper
Maak de avocado-cream door de rijpe avocado, samen met de overige ingrediënten te pureren (liefst met een staafmixer of keukenmachine) tot een romige mousse; voeg naar wens extra limoensap toe.
Garneer de salade met gehakte koriander en serveer met de avocado-cream en tortillachips.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng in een kom het sap van de limoen,de extra vierge olijfolie en de cajun kruiden.
Pel de rode ui, snijd in flinterdunne ringen en voeg toe aan de dressing.
Voeg de (afgespoelde en uitgelekte) zwarte bonen, mais, (gewassen) sla, in blokjes gesneden gerookte kip en gehalveerde cherrytomaatjes ook toe aan de uienringen en dressing. Hussel alles goed door elkaar en breng op smaak met zeezout en peper
Maak de avocado-cream door de rijpe avocado, samen met de overige ingrediënten te pureren (liefst met een staafmixer of keukenmachine) tot een romige mousse; voeg naar wens extra limoensap toe.
Garneer de salade met gehakte koriander en serveer met de avocado-cream en tortillachips.