Pureer de stukjes meloen, het limoensap en de amandelyoghurt in een blender of met een staafmixer.
Verdeel de helft van de frambozen over de ijsvormpjes en giet het mengesel erbij tot ongeveer driekwart. Verdeel de rest van de frambozen over de vormpjes en vul af met het meloenmengsel.
Stek de stokjes in de vormpjes en vries de ijsjes in, minimaal 4 uur.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Pureer de stukjes meloen, het limoensap en de amandelyoghurt in een blender of met een staafmixer.
Verdeel de helft van de frambozen over de ijsvormpjes en giet het mengesel erbij tot ongeveer driekwart. Verdeel de rest van de frambozen over de vormpjes en vul af met het meloenmengsel.
Stek de stokjes in de vormpjes en vries de ijsjes in, minimaal 4 uur.