Verwarm de balletjes in een koekenpan ca. 4-6 minuten op laag vuur.
Snijd intussen de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
Doe het limoensap, avocado, koriander en een scheutje olijfolie in de beker van de staafmixer. Pureer glad en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Serveer de balletjes met de avocadodip.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2016.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de balletjes in een koekenpan ca. 4-6 minuten op laag vuur.
Snijd intussen de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
Doe het limoensap, avocado, koriander en een scheutje olijfolie in de beker van de staafmixer. Pureer glad en breng op smaak met peper en eventueel zout.