Doe alle ingrediënten voor het beslag in een kom en mix door elkaar met een garde. Klop het beslag niet te lang, als het glad is dan is het goed. Schep het cakebeslag in de bakvorm en bak de cake in 55 à 70 minuten goudbruin en gaar (test met een prikker).
Laat de cake 5 à 10 minuten afkoelen en haal hem vervolgens met behulp van het bakpapier uit de vorm. Laat verder afkoelen op een rooster.
Verdeel 4 eetlepels mangoyoghurt over de bovenkant van de cake. Garneer met verse mango en kokosreepjes.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe alle ingrediënten voor het beslag in een kom en mix door elkaar met een garde. Klop het beslag niet te lang, als het glad is dan is het goed. Schep het cakebeslag in de bakvorm en bak de cake in 55 à 70 minuten goudbruin en gaar (test met een prikker).
Laat de cake 5 à 10 minuten afkoelen en haal hem vervolgens met behulp van het bakpapier uit de vorm. Laat verder afkoelen op een rooster.
Verdeel 4 eetlepels mangoyoghurt over de bovenkant van de cake. Garneer met verse mango en kokosreepjes.