Pel voor de salade de mandarijntjes, haal de witte draadjes eraf en verdeel in partjes.
Rooster in een droge koekenpan eerst het sesamzaad en daarna de cashewnoten (niet tegelijkertijd want het sesamzaad is sneller klaar).
Meng de stukjes mandarijn met de bosui en de bindsla.
Roer het limoensap en de gembersiroop door elkaar en meng dit, samen met de sesamzaadjes, door de salade. Garneer met koriander en cashewnoten. Zet opzij.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Pel voor de salade de mandarijntjes, haal de witte draadjes eraf en verdeel in partjes.
Rooster in een droge koekenpan eerst het sesamzaad en daarna de cashewnoten (niet tegelijkertijd want het sesamzaad is sneller klaar).
Meng de stukjes mandarijn met de bosui en de bindsla.
Roer het limoensap en de gembersiroop door elkaar en meng dit, samen met de sesamzaadjes, door de salade. Garneer met koriander en cashewnoten. Zet opzij.