Snijd het uitgerolde bladerdeeg in 3 repen van ca. 10 cm en besmeer ze, met een kwastje, met ahornsiroop. Beleg iedere reep met 3 plakjes vegan kaas.
Rol het bladerdeeg in de lengte op en snijd iedere rol in 4 plakjes (je hebt dus 12 spiralen in totaal). Leg de spiraaltjes los van elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk ze met plantaardige drink en bestrooi met het karwijzaad.
Bak de spiralen in de oven goudbruin en krokant in ca. 25 à 30 minuten.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd het uitgerolde bladerdeeg in 3 repen van ca. 10 cm en besmeer ze, met een kwastje, met ahornsiroop. Beleg iedere reep met 3 plakjes vegan kaas.
Rol het bladerdeeg in de lengte op en snijd iedere rol in 4 plakjes (je hebt dus 12 spiralen in totaal). Leg de spiraaltjes los van elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk ze met plantaardige drink en bestrooi met het karwijzaad.
Bak de spiralen in de oven goudbruin en krokant in ca. 25 à 30 minuten.