Roer de maïs (met het vocht!), ui, eieren, cottage cheese, meel en bakpoeder door elkaar in een kom. Voeg een snuf zout en peper en een scheut amandeldrink toe en roer er een dik beslag van.
Bak, in porties van 2, goudbruine pannenkoekjes van het beslag in hete olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Halverwege keren.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Roer de maïs (met het vocht!), ui, eieren, cottage cheese, meel en bakpoeder door elkaar in een kom. Voeg een snuf zout en peper en een scheut amandeldrink toe en roer er een dik beslag van.
Bak, in porties van 2, goudbruine pannenkoekjes van het beslag in hete olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Halverwege keren.