Meng alle ingrediënten voor de mangochutney in een kom. Laat minimaal 30 minuten staan zodat de smaken goed op elkaar kunnen inwerken.
Zeef ondertussen de bloem in een kom en roer het ei erdoor. Voeg al roerend, scheutje voor scheutje, de melk toe. Breng het beslag op smaak met peper en zout en roer er de maïskorrels door. Laat 30 minuten rusten.
Verhit een beetje bakvet in een pan met antiaanbaklaag. Schep met behulp van twee lepels kleine hoopjes maïsbeslag in de pan en bak hiervan goudbruine koekjes (circa 3 minuten per kant). Serveer de maïskoekjes met de mangochutney.
Tips
Voor 12 maïskoekjes
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2015.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng alle ingrediënten voor de mangochutney in een kom. Laat minimaal 30 minuten staan zodat de smaken goed op elkaar kunnen inwerken.
Zeef ondertussen de bloem in een kom en roer het ei erdoor. Voeg al roerend, scheutje voor scheutje, de melk toe. Breng het beslag op smaak met peper en zout en roer er de maïskorrels door. Laat 30 minuten rusten.
Verhit een beetje bakvet in een pan met antiaanbaklaag. Schep met behulp van twee lepels kleine hoopjes maïsbeslag in de pan en bak hiervan goudbruine koekjes (circa 3 minuten per kant). Serveer de maïskoekjes met de mangochutney.