Meng het maismeel met de eieren of banaan en de koriander in de keukenmachine.
Voeg de mais en de postelein toe en pulseer tot de maïskorrels grof gehakt zijn. Voeg eventueel wat extra maismeel toe als het mengsel te nat is.
Zet de koekenpan op het vuur en vet in met olie. Bak hierin, in porties, hoopjes van 2 tot 3 eetlepels van het maismengsel tot ze goudbruin zijn. (± 3 minuten per kant). Houd warm. Serveer met extra postelein.
Tips
Liever vegan? Vervang de eieren door een halve rijpe banaan. Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng het maismeel met de eieren of banaan en de koriander in de keukenmachine.
Voeg de mais en de postelein toe en pulseer tot de maïskorrels grof gehakt zijn. Voeg eventueel wat extra maismeel toe als het mengsel te nat is.
Zet de koekenpan op het vuur en vet in met olie. Bak hierin, in porties, hoopjes van 2 tot 3 eetlepels van het maismengsel tot ze goudbruin zijn. (± 3 minuten per kant). Houd warm. Serveer met extra postelein.