Klop de mosterd, honing, azijn en citroensap goed door elkaar.
Voeg al roerende beetje bij beetje de olijfolie toe tot de saus glad en dik is.
Verwarm een koekenpan en bak hierin de paddenstoelen tot het vocht eruit is. Voeg dan de boter toe en laat nog even doorbakken.
Meng een lepel van de vinaigrette door de gemengde sla en verdeel de sla over vier borden. Verdeel vervolgens ook de champignons, tonijn, komkommer, tomaatjes, peultjes, olijven en kruiden over de borden.
Serveer de rest van de vinaigrette bij de salade.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maaltijdsalade met tonijn en een honingvinaigrette
Voorbereiding
Klop de mosterd, honing, azijn en citroensap goed door elkaar.
Voeg al roerende beetje bij beetje de olijfolie toe tot de saus glad en dik is.
Verwarm een koekenpan en bak hierin de paddenstoelen tot het vocht eruit is. Voeg dan de boter toe en laat nog even doorbakken.
Meng een lepel van de vinaigrette door de gemengde sla en verdeel de sla over vier borden. Verdeel vervolgens ook de champignons, tonijn, komkommer, tomaatjes, peultjes, olijven en kruiden over de borden.