Steek per lolly tweemaal hetzelfde vormpje uit het bladerdeeg.
Schep in het midden van een van de twee plakjes een beetje jam. Bestrijk de randjes dun met water en leg het andere plakje erop. Druk goed op elkaar en leg op een beklede bakplaat. Bestrijk de bovenkant met een beetje melk.
Bak de lolly’s in ca. 15 minuten goudbruin en gaar en steek er daarna een prikker in. De lolly’s kunnen met iedere vulling -zoet of hartig- gemaakt worden.
Tips
Voor 8-12 lolly's
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2013.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Steek per lolly tweemaal hetzelfde vormpje uit het bladerdeeg.
Schep in het midden van een van de twee plakjes een beetje jam. Bestrijk de randjes dun met water en leg het andere plakje erop. Druk goed op elkaar en leg op een beklede bakplaat. Bestrijk de bovenkant met een beetje melk.
Bak de lolly’s in ca. 15 minuten goudbruin en gaar en steek er daarna een prikker in. De lolly’s kunnen met iedere vulling -zoet of hartig- gemaakt worden.