Maal het amandelschaafsel in de keukenmachine fijn.
Doe de linzen, honing, roomboter, gemberpoeder en de Tia Maria of Cointreau erbij en draai tot een samenhangend geheel dat qua structuur lijkt op pindakaas.
Breek de chocolade in stukjes in een kom en verwarm ze au-bainmarie tot het vloeibaar is.
Voeg dit bij het linzen-amandelmengsel en roer goed door.
Doe dit in een bakje en laat opstijven in de koelkast, minimaal 1 uur.
Zeef het cacaopoeder in een diep bord. Maak met behulp van een theelepel kleine balletjes van het linzen chocolademengsel en rol die door het cacaopoeder.
Tips
Voor 20-25 stuks
Dit recept komt uit de Lekker Weten Winter
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maal het amandelschaafsel in de keukenmachine fijn.
Doe de linzen, honing, roomboter, gemberpoeder en de Tia Maria of Cointreau erbij en draai tot een samenhangend geheel dat qua structuur lijkt op pindakaas.
Breek de chocolade in stukjes in een kom en verwarm ze au-bainmarie tot het vloeibaar is.
Voeg dit bij het linzen-amandelmengsel en roer goed door.
Doe dit in een bakje en laat opstijven in de koelkast, minimaal 1 uur.
Zeef het cacaopoeder in een diep bord. Maak met behulp van een theelepel kleine balletjes van het linzen chocolademengsel en rol die door het cacaopoeder.