Fruit de uien met het knoflookpoeder glazig in een beetje olie.
Bereid de Volkoren rijstmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de bouillon, de linzen, pruimen en rozijnen toe en warm goed door. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer in 2 kommen met de verkruimelde feta erover en garneer met munt.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Fruit de uien met het knoflookpoeder glazig in een beetje olie.
Bereid de Volkoren rijstmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de bouillon, de linzen, pruimen en rozijnen toe en warm goed door. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer in 2 kommen met de verkruimelde feta erover en garneer met munt.