Breng de bouillon aan de kook en kook de linzen hierin in ca. 15 minuten beetgaar. Giet ze af en doe in een kom.
Breng in een andere pan gezouten water aan de kook en blancheer hierin de broccoli 1 minuut. Voeg de edamame en sugar snaps toe en blancheer alles nog 1 minuut. Giet af en spoel direct na onder koud water. Laat goed uitlekken en voeg toe aan de kom met de linzen. Bestrooi met de rode peper.
Mix alle ingrediënten voor de dressing door elkaar, breng op smaak met peper en zout. Giet de dressing over de linzen en groenten en meng goed door.
Tips
Dit recept komt uit de Lekker Weten Zomer 2021
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng de bouillon aan de kook en kook de linzen hierin in ca. 15 minuten beetgaar. Giet ze af en doe in een kom.
Breng in een andere pan gezouten water aan de kook en blancheer hierin de broccoli 1 minuut. Voeg de edamame en sugar snaps toe en blancheer alles nog 1 minuut. Giet af en spoel direct na onder koud water. Laat goed uitlekken en voeg toe aan de kom met de linzen. Bestrooi met de rode peper.
Mix alle ingrediënten voor de dressing door elkaar, breng op smaak met peper en zout. Giet de dressing over de linzen en groenten en meng goed door.