Verwarm de oven voor op 210C (hetelucht). Snijd de aubergine in plakken van 1 cm dik. Snijd de paprika in reepjes van 1 cm. Halveer de tomaatjes. Hak de knoflook fijn.
Leg de aubergine en paprika op een bakplaat. Sprenkel er wat olijfolie over en hussel de groenten erdoor. Bestrooi met wat zout. Rooster de groenten in de oven in ca. 20 minuten gaar.
Verhit intussen ca. 2 eetlepels olie in een ruime koekenpan en bak de tomaatjes samen met de knoflook en oregano ca. 5 minuten op matig vuur tot er wat sap vrij is gekomen en de tomaatjes zacht zijn. Bestrooi met zout en peper en houd ze even apart in de pan.
Kook vlak voor het einde van de oventijd de rode linzen tagliatelle in een ruime pan met kokend water en wat zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Giet de pasta af.
Verwarm de pan met tomaatjes kort en meng er de pasta door. Hussel er de geroosterde groenten en olijven door. Sprenkel er nog wat olijfolie over. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de pasta in diepe borden. Verkruimel de feta erover. Garneer met basilicum.
Tips
Dit recept komt van Your Organic Nature.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 210C (hetelucht). Snijd de aubergine in plakken van 1 cm dik. Snijd de paprika in reepjes van 1 cm. Halveer de tomaatjes. Hak de knoflook fijn.
Leg de aubergine en paprika op een bakplaat. Sprenkel er wat olijfolie over en hussel de groenten erdoor. Bestrooi met wat zout. Rooster de groenten in de oven in ca. 20 minuten gaar.
Verhit intussen ca. 2 eetlepels olie in een ruime koekenpan en bak de tomaatjes samen met de knoflook en oregano ca. 5 minuten op matig vuur tot er wat sap vrij is gekomen en de tomaatjes zacht zijn. Bestrooi met zout en peper en houd ze even apart in de pan.
Kook vlak voor het einde van de oventijd de rode linzen tagliatelle in een ruime pan met kokend water en wat zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Giet de pasta af.
Verwarm de pan met tomaatjes kort en meng er de pasta door. Hussel er de geroosterde groenten en olijven door. Sprenkel er nog wat olijfolie over. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de pasta in diepe borden. Verkruimel de feta erover. Garneer met basilicum.