Meng alle ingrediënten voor de crackers in een kom met 150 ml water. Laat een paar minuten staan. Voeg wat extra water toe als het mengsel te droog is: het moet smeuïg zijn.
Spreid het crackermengsel uit op een met bakpapier beklede bakplaat en maak er met een spatel een vierkant blok van. Bedek met folie en rol plat met een deegroller. Verwijder de folie en snijd in ca. 12 repen.
Zet de crackers ca. 1 uur in de oven om in te drogen. Let op: ze blijven een beetje klef, ze drogen verder in tijdens het bewaren in de koelkast (een droogoven werkt natuurlijk nog beter).
Pureer voor de spread alle ingrediënten in een blender of met de staafmixer. Leg de avocadopit erin tegen verkleuring.
Tips
Voor ca. 12 crackers
Dit recept komt uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng alle ingrediënten voor de crackers in een kom met 150 ml water. Laat een paar minuten staan. Voeg wat extra water toe als het mengsel te droog is: het moet smeuïg zijn.
Spreid het crackermengsel uit op een met bakpapier beklede bakplaat en maak er met een spatel een vierkant blok van. Bedek met folie en rol plat met een deegroller. Verwijder de folie en snijd in ca. 12 repen.
Zet de crackers ca. 1 uur in de oven om in te drogen. Let op: ze blijven een beetje klef, ze drogen verder in tijdens het bewaren in de koelkast (een droogoven werkt natuurlijk nog beter).
Pureer voor de spread alle ingrediënten in een blender of met de staafmixer. Leg de avocadopit erin tegen verkleuring.