Verhit de kokosolie in een pan. Fruit daarin de gesnipperde ui en de knoflook met de cayennepeper op laag vuur, laat vijf minuten bakken. Draai dan het vuur hoger en bak de kipfilet in stukjes mee.
Snijd de gegrilde paprika klein, voeg toe aan het vlees. Giet het vocht uit de pot er ook bij. Snijd de tomaten in stukken en doe ze erbij. Draai het vuur laag.
Voeg de mango toe. Kijk of er genoeg vocht in de pan zit, want het vlees moet onder staan. Laat dat pruttelen.
Schep de stoofschotel door. Proef of er zout of peper nodig is.
Bestrooi met geroosterde cashewnoten, serveer met basmatirijst.
Tips
Suikervrij recept van Miss Natural
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de kokosolie in een pan. Fruit daarin de gesnipperde ui en de knoflook met de cayennepeper op laag vuur, laat vijf minuten bakken. Draai dan het vuur hoger en bak de kipfilet in stukjes mee.
Snijd de gegrilde paprika klein, voeg toe aan het vlees. Giet het vocht uit de pot er ook bij. Snijd de tomaten in stukken en doe ze erbij. Draai het vuur laag.
Voeg de mango toe. Kijk of er genoeg vocht in de pan zit, want het vlees moet onder staan. Laat dat pruttelen.
Schep de stoofschotel door. Proef of er zout of peper nodig is.
Bestrooi met geroosterde cashewnoten, serveer met basmatirijst.