Meng de gesneden aardappeltjes met een paar lepels olijfolie, zout en zwarte peper. Leg ze in een ovenschaal en rooster ze ca. 30 minuten. Schep af en toe om. Grill ondertussen de asperges kort (beetgaar) in een hete grillpan.
Vermeng de asperges in een saladeschaal met de doperwten, gesneden radijsjes, bosuitjes en de dille. Hussel de geroosterde krieltjes erdoor.
Maak een dressing van alle ingrediënten en giet over de salade. Schep om en serveer direct.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de gesneden aardappeltjes met een paar lepels olijfolie, zout en zwarte peper. Leg ze in een ovenschaal en rooster ze ca. 30 minuten. Schep af en toe om. Grill ondertussen de asperges kort (beetgaar) in een hete grillpan.
Vermeng de asperges in een saladeschaal met de doperwten, gesneden radijsjes, bosuitjes en de dille. Hussel de geroosterde krieltjes erdoor.
Maak een dressing van alle ingrediënten en giet over de salade. Schep om en serveer direct.