Breng de boter met de suiker en citroenrasp en -sap aan de kook. Klop er, van het vuur af, een voor een de eieren door.
Klop dit mengsel au bain-marie (in een kom hangend boven een pan met kokend water; zorg dat het water de kom niet raakt) tot het mengsel gaat binden.
Laat de curd helemaal afkoelen in de koelkast. Vul de soesjes met de lemon curd door aan de onderkant van de soesjes een gaatje te maken en met de mond van een spuitzak wat curd in de soesjes te spuiten. Bestrooi naar wens met suiker. De lemon curd is in de koelkast minimaal 10 dagen houdbaar.
Tips
Lekker om soesjes mee te vullen!
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng de boter met de suiker en citroenrasp en -sap aan de kook. Klop er, van het vuur af, een voor een de eieren door.
Klop dit mengsel au bain-marie (in een kom hangend boven een pan met kokend water; zorg dat het water de kom niet raakt) tot het mengsel gaat binden.
Laat de curd helemaal afkoelen in de koelkast. Vul de soesjes met de lemon curd door aan de onderkant van de soesjes een gaatje te maken en met de mond van een spuitzak wat curd in de soesjes te spuiten. Bestrooi naar wens met suiker. De lemon curd is in de koelkast minimaal 10 dagen houdbaar.