Verkruimel de koekjes in de keukenmachine. Smelt de boter en meng dit door de verkruimelde koekjes.
Doe de koekjes in een springvorm met bakpapier. Druk de koekjes goed aan met de bolle kant van een lepel. Zorg dat de bodem aan alle kanten even dik is. Zet weg in de koelkast.
Klop de slagroom met de suiker stijf. Meng dit samen met de kwark en het fruitbeleg.
Verwarm de agar agar in de melk zoals op de verpakking staat vermeld.
Voeg geleidelijk de slagroom met kwark toe aan de agar agar.
Stort het mengsel op de koekjesbodem. Laat minimaal 3 uur uur opstijven in de koelkast.
Beleg met de blauwe bessen en serveer.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verkruimel de koekjes in de keukenmachine. Smelt de boter en meng dit door de verkruimelde koekjes.
Doe de koekjes in een springvorm met bakpapier. Druk de koekjes goed aan met de bolle kant van een lepel. Zorg dat de bodem aan alle kanten even dik is. Zet weg in de koelkast.
Klop de slagroom met de suiker stijf. Meng dit samen met de kwark en het fruitbeleg.
Verwarm de agar agar in de melk zoals op de verpakking staat vermeld.
Voeg geleidelijk de slagroom met kwark toe aan de agar agar.
Stort het mengsel op de koekjesbodem. Laat minimaal 3 uur uur opstijven in de koelkast.