Mix de natte ingrediënten in een andere kom en voeg dan toe aan de droge ingrediënten. Roer met een garde tot een glad beslag. Schep de pecannoten er rustig doorheen.
Doe het beslag over in het cakeblik en strijk glad. Zet in de oven en bak in ca. 40 minuten gaar.
Haal uit de oven en laat 20 minuten in de vorm afkoelen. Haal de cake daarna uit de vorm en laat op een rooster verder afkoelen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Mix de natte ingrediënten in een andere kom en voeg dan toe aan de droge ingrediënten. Roer met een garde tot een glad beslag. Schep de pecannoten er rustig doorheen.
Doe het beslag over in het cakeblik en strijk glad. Zet in de oven en bak in ca. 40 minuten gaar.
Haal uit de oven en laat 20 minuten in de vorm afkoelen. Haal de cake daarna uit de vorm en laat op een rooster verder afkoelen.