Verwarm voor de antiboise de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg citroenrasp, olijven, tomatenblokjes en kappertjes toe en neem de pan direct van het vuur.
Roer de dragon en het citroensap erdoor en breng op smaak met zout en peper. Laat afkoelen.
Leg de sla in een grote schaal en schep de afgekoelde antiboise erover.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm voor de antiboise de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg citroenrasp, olijven, tomatenblokjes en kappertjes toe en neem de pan direct van het vuur.
Roer de dragon en het citroensap erdoor en breng op smaak met zout en peper. Laat afkoelen.
Leg de sla in een grote schaal en schep de afgekoelde antiboise erover.