Meng alle ingrediënten voor de dipsaus door elkaar en zet opzij.
Meng het maïszetmeel en het zout in een kom. Klopt het ei met 1 el water los in een andere kom. Doe het paneermeel in een derde kom.
Wentel de stukjes tofu achtereenvolgens door het maiszetmeel, het ei en het paneermeel. Leg ze op een bordje totdat je ze gaat bakken.
Verhit een laagje zonnebloemolie van ca. 1 cm in een grote pan. Bak de tofublokjes, zodra de olie heet is, tot ze goudbruin en krokant zijn. Halverwege keren.
Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer met de dipsaus.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2019.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng alle ingrediënten voor de dipsaus door elkaar en zet opzij.
Meng het maïszetmeel en het zout in een kom. Klopt het ei met 1 el water los in een andere kom. Doe het paneermeel in een derde kom.
Wentel de stukjes tofu achtereenvolgens door het maiszetmeel, het ei en het paneermeel. Leg ze op een bordje totdat je ze gaat bakken.
Verhit een laagje zonnebloemolie van ca. 1 cm in een grote pan. Bak de tofublokjes, zodra de olie heet is, tot ze goudbruin en krokant zijn. Halverwege keren.
Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer met de dipsaus.