Verhit de olie in een koekenpan en bak de blokjes tempeh in 10 minuten rondom bruin. Schep regelmatig om. Haal uit de pan.
Meng de tomatenketchup, hoisinsaus, sesamolie, honing/ahornsiroop, tamari en gember door elkaar. Schep de tempeh erdoor.
Verdeel de tempeh over een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met sesamzaad. Bak 8-10 minuten in de oven tot de tempeh krokante randjes heeft. Serveer in een schaaltje.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2025
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olie in een koekenpan en bak de blokjes tempeh in 10 minuten rondom bruin. Schep regelmatig om. Haal uit de pan.
Meng de tomatenketchup, hoisinsaus, sesamolie, honing/ahornsiroop, tamari en gember door elkaar. Schep de tempeh erdoor.
Verdeel de tempeh over een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met sesamzaad. Bak 8-10 minuten in de oven tot de tempeh krokante randjes heeft. Serveer in een schaaltje.