Breng een pan met water en wat zout of bouillonpoeder aan de kook. Voeg de stukken prei toe. Kook in ca. 6-10 minuten gaar(afhankelijk van de preidikte). Giet af en laat afkoelen.
Klop alle ingrediënten voor de mosterddressing tot een gebonden, gladde dressing. Leg de afgekoelde prei in de dressing, dek af en zet tot gebruik in de koelkast.
Pel vlak voor het serveren de eieren en snijd ze in parten. Verdeel de prei over 4 borden en giet de dressing erover. Garneer met ei en peterselie. Je kunt de preistukken ook gestapeld - netjes of nonchalant- op de borden serveren
Tips
Dit recept is afkomstig van de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng een pan met water en wat zout of bouillonpoeder aan de kook. Voeg de stukken prei toe. Kook in ca. 6-10 minuten gaar(afhankelijk van de preidikte). Giet af en laat afkoelen.
Klop alle ingrediënten voor de mosterddressing tot een gebonden, gladde dressing. Leg de afgekoelde prei in de dressing, dek af en zet tot gebruik in de koelkast.
Pel vlak voor het serveren de eieren en snijd ze in parten. Verdeel de prei over 4 borden en giet de dressing erover. Garneer met ei en peterselie. Je kunt de preistukken ook gestapeld - netjes of nonchalant- op de borden serveren