Verwarm de olijfolie in een bakpan en fruit de ui en knoflook in ca. 2 minuten glazig. Laat afkoelen.
Pureer in een blender de knoflook, ui, avocado, kropsla, limoensap en het bouillonblokje met 500ml koud water glad. Breng de soep eventueel op smaak met zout en peper.
Garneer met versgehakte kruiden.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de olijfolie in een bakpan en fruit de ui en knoflook in ca. 2 minuten glazig. Laat afkoelen.
Pureer in een blender de knoflook, ui, avocado, kropsla, limoensap en het bouillonblokje met 500ml koud water glad. Breng de soep eventueel op smaak met zout en peper.