Maak zelf eerst mayonaise*: roer in een kom met een garde de dooier, mosterd en een klein scheutje appelazijn goed door elkaar. Voeg in een heel dun straaltje langzaam, beetje voor beetje, olijfolie toe terwijl je blijft kloppen. Voeg steeds pas opnieuw olie toe als alle olie is opgenomen, net zoveel tot je een mooie mayonaise hebt.
Roer yoghurt en bieslook door de mayonaise.
Schil de groenten en snijd ze in lange stengels (patatjes). Serveer met de dip.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maak zelf eerst mayonaise*: roer in een kom met een garde de dooier, mosterd en een klein scheutje appelazijn goed door elkaar. Voeg in een heel dun straaltje langzaam, beetje voor beetje, olijfolie toe terwijl je blijft kloppen. Voeg steeds pas opnieuw olie toe als alle olie is opgenomen, net zoveel tot je een mooie mayonaise hebt.
Roer yoghurt en bieslook door de mayonaise.
Schil de groenten en snijd ze in lange stengels (patatjes). Serveer met de dip.