Bak de kipreepjes gaar en bruin in een beetje olie. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Verwijder schil en pit van de avocado. Prak het vruchtvlees met het citroensap fijn met een vork. Meng het sjalotje, de tomatenblokjes en de pijnboompitten erdoor en voeg een beetje zout en peper toe.
Bestrijk de komkommerrepen met het avocadomengsel en verdeel de kip erover. Rol op en zet vast met prikkertjes.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak de kipreepjes gaar en bruin in een beetje olie. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Verwijder schil en pit van de avocado. Prak het vruchtvlees met het citroensap fijn met een vork. Meng het sjalotje, de tomatenblokjes en de pijnboompitten erdoor en voeg een beetje zout en peper toe.
Bestrijk de komkommerrepen met het avocadomengsel en verdeel de kip erover. Rol op en zet vast met prikkertjes.