Snijd de komkommers met een zeer scherp mes (of een mandoline op de dikste instelling) voorzichtig in lange repen van ca. 1/2 cm dikte. Bestrooi elke plak met een snufje zout, zodat de komkommer buigzamer wordt. Laat even staan.
Snijd met de mini-koekjesvorm sterretjes uit de kaas.
Dep de komkommerrepen droog met keukenpapier.
Prik de halve tomaatjes als basis op je prikkers. Rijg er vervolgens de komkommerrepen al zigzaggend aan en steek de kaassterretjes bovenop.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de komkommers met een zeer scherp mes (of een mandoline op de dikste instelling) voorzichtig in lange repen van ca. 1/2 cm dikte. Bestrooi elke plak met een snufje zout, zodat de komkommer buigzamer wordt. Laat even staan.
Snijd met de mini-koekjesvorm sterretjes uit de kaas.
Dep de komkommerrepen droog met keukenpapier.
Prik de halve tomaatjes als basis op je prikkers. Rijg er vervolgens de komkommerrepen al zigzaggend aan en steek de kaassterretjes bovenop.