Blend de kokosmelk, sinaasappelsap en de helft van de mango tot een smoothie. Giet in een kom en voeg de ahornsiroop, maca poeder en chiazaadjes toe. Roer goed door.
Zet voor minstens 1 uur in de koelkast om op te stijven. Je kan het ook de avond van tevoren maken en een nachtje in de koelkast laten staan.
Schep de chiapudding in twee schaaltjes en beleg met de overige stukjes mango. Top af met de geraspte kokos.
Tips
Dit recept is afkomstig van Superfoodies.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Blend de kokosmelk, sinaasappelsap en de helft van de mango tot een smoothie. Giet in een kom en voeg de ahornsiroop, maca poeder en chiazaadjes toe. Roer goed door.
Zet voor minstens 1 uur in de koelkast om op te stijven. Je kan het ook de avond van tevoren maken en een nachtje in de koelkast laten staan.
Schep de chiapudding in twee schaaltjes en beleg met de overige stukjes mango. Top af met de geraspte kokos.