De zijdentofu, kokosolie en zout met de staafmixer goed mixen tot een lobbige massa. De creamed coconut met de kokosbloesemsuiker en het limoensap goed kloppen tot een luchtige massa. Doe dit met de limoenrasp bij de zijdetofu. Los de agar agar op in (gezoet) cranberrysap, breng deze massa aan de kook en zeef het om klontjes te verwijderen.
Doe de crème in een glas, schenk er een laagje iets afgekoelde gel op en dek af met plastic. Laat minstens 2 uur koelen. Voor het serveren decoreren met de bessen, de geraspte kokos, de muntblaadjes en een beetje poedersuiker.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
De zijdentofu, kokosolie en zout met de staafmixer goed mixen tot een lobbige massa. De creamed coconut met de kokosbloesemsuiker en het limoensap goed kloppen tot een luchtige massa. Doe dit met de limoenrasp bij de zijdetofu. Los de agar agar op in (gezoet) cranberrysap, breng deze massa aan de kook en zeef het om klontjes te verwijderen.
Doe de crème in een glas, schenk er een laagje iets afgekoelde gel op en dek af met plastic. Laat minstens 2 uur koelen. Voor het serveren decoreren met de bessen, de geraspte kokos, de muntblaadjes en een beetje poedersuiker.