Maal de 4-korenvlokken in de blender en meng dit in een beslagkom met het amandelmeel, het speltmeel en een snufje zout.
Voeg dan de mango, boter, het ei en de gehakte hazelnoten bij het mengsel en kneed even goed door. Laat het deeg 30 minuten rusten in de koelkast.
Maak kleine bolletjes en druk deze plat op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de koekjes 15 minuten op 180 graden. Keer de koekjes om en bak nog 5 minuten.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maal de 4-korenvlokken in de blender en meng dit in een beslagkom met het amandelmeel, het speltmeel en een snufje zout.
Voeg dan de mango, boter, het ei en de gehakte hazelnoten bij het mengsel en kneed even goed door. Laat het deeg 30 minuten rusten in de koelkast.
Maak kleine bolletjes en druk deze plat op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de koekjes 15 minuten op 180 graden. Keer de koekjes om en bak nog 5 minuten.