Wrijf de fonduepan in met de gehalveerde knoflookteen. Schenk de wijn erin en verhit op middelhoog vuur. Voeg alle geraspte kaas en het citroensap toe en laat al roerend rustig smelten.
Meng het maïszetmeel met 1 el water tot een papje en voeg al roerend toe aan de kaasfondue. Roer tot een samenhangend geheel. Breng op smaak met nootmuskaat en peper.
Serveer met garnituren naar keuze.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Wrijf de fonduepan in met de gehalveerde knoflookteen. Schenk de wijn erin en verhit op middelhoog vuur. Voeg alle geraspte kaas en het citroensap toe en laat al roerend rustig smelten.
Meng het maïszetmeel met 1 el water tot een papje en voeg al roerend toe aan de kaasfondue. Roer tot een samenhangend geheel. Breng op smaak met nootmuskaat en peper.