Schil de wortels en koolraap en snijd ze in lange stelen. Snijd de courgette in dunne kleine rondjes.
Spreid het vel bakpapier en plaats de groentes in het midden. Leg vervolgens de kippenborst boven op de groenten en bedek het vlees met dunne plakjes citroen.
Voeg naar smaak koriander toe en kruid het geheel met peper en zout.
Vouw vervolgens het bakpapier dicht, zodat een klein pakketje ontstaat. Bak 25 minuten in de oven, op 180 graden.
Open na het bakken het pakketje, laat het afkoelen en besprenkel met zwarte komijnzaadolie.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Schil de wortels en koolraap en snijd ze in lange stelen. Snijd de courgette in dunne kleine rondjes.
Spreid het vel bakpapier en plaats de groentes in het midden. Leg vervolgens de kippenborst boven op de groenten en bedek het vlees met dunne plakjes citroen.
Voeg naar smaak koriander toe en kruid het geheel met peper en zout.
Vouw vervolgens het bakpapier dicht, zodat een klein pakketje ontstaat. Bak 25 minuten in de oven, op 180 graden.
Open na het bakken het pakketje, laat het afkoelen en besprenkel met zwarte komijnzaadolie.