Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de ui in een beetje olijfolie, voeg de stukjes kip toe en bak rondom bruin. Doe de currypasta erbij, bak al roerend even mee tot het geurt en schenk dan de kokosmelk in de pan. Breng aan de kook en laat ca. 5 minuten doorsudderen tot de kip gaar is.
Rooster ondertussen de pijnboompitjes goudbruin in een droge koekenpan.
Voeg de spinazie in gedeelten toe aan de curry en laat al omscheppend slinken.
Garneer de kip korma met de pijnboompitjes en serveer met de rijst. Wijntip: Purato Pinot Grigio Catarratto
Tips
Tip: vervang de pijnboompitten eens door de pistachenootjes.
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de ui in een beetje olijfolie, voeg de stukjes kip toe en bak rondom bruin. Doe de currypasta erbij, bak al roerend even mee tot het geurt en schenk dan de kokosmelk in de pan. Breng aan de kook en laat ca. 5 minuten doorsudderen tot de kip gaar is.
Rooster ondertussen de pijnboompitjes goudbruin in een droge koekenpan.
Voeg de spinazie in gedeelten toe aan de curry en laat al omscheppend slinken.
Garneer de kip korma met de pijnboompitjes en serveer met de rijst. Wijntip: Purato Pinot Grigio Catarratto