Verhit de currypasta in een pan met een beetje (kokos)olie en bak al roerend 2 minuten. Voeg de kikkererwten en de tomatenblokjes toe en laat ca. 5 minuten sudderen zodat het wat inkookt. Schep de santen erbij en voeg een scheutje water toe en laat nog eens 5 minuten sudderen.
Rooster ondertussen het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin.
Laat de spinazie, samen met driekwart van de koriander, slinken in een andere pan.
Serveer de curry en spinazie met rijst en garneer met de achtergehouden koriander en het amandelschaafsel.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2020.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de currypasta in een pan met een beetje (kokos)olie en bak al roerend 2 minuten. Voeg de kikkererwten en de tomatenblokjes toe en laat ca. 5 minuten sudderen zodat het wat inkookt. Schep de santen erbij en voeg een scheutje water toe en laat nog eens 5 minuten sudderen.
Rooster ondertussen het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin.
Laat de spinazie, samen met driekwart van de koriander, slinken in een andere pan.
Serveer de curry en spinazie met rijst en garneer met de achtergehouden koriander en het amandelschaafsel.