Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook fijn.
Verwarm bakolie in een grote pan. Voeg de knoflook, ui en specerijen toe. Fruit dit 5 minuten. Voeg de currypasta toe en roer goed door elkaar.
Zet een pan met water op en kook hierin de rijst in 12 minuten gaar. Was en snijd de komkommer in de lengte doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en snijd in stukjes.
Laat de kikkererwten uitlekken en doe deze samen met de tomatenblokjes en de kokosmelk bij de andere ingrediënten in de pan. Zet het vuur laag en laat dit samen zo’n tien minuten pruttelen.
Giet de rijst af. Voeg op het laatst de rucola en komkommer aan de curry toe. Roer alles door elkaar en serveer.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook fijn.
Verwarm bakolie in een grote pan. Voeg de knoflook, ui en specerijen toe. Fruit dit 5 minuten. Voeg de currypasta toe en roer goed door elkaar.
Zet een pan met water op en kook hierin de rijst in 12 minuten gaar. Was en snijd de komkommer in de lengte doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en snijd in stukjes.
Laat de kikkererwten uitlekken en doe deze samen met de tomatenblokjes en de kokosmelk bij de andere ingrediënten in de pan. Zet het vuur laag en laat dit samen zo’n tien minuten pruttelen.
Giet de rijst af. Voeg op het laatst de rucola en komkommer aan de curry toe. Roer alles door elkaar en serveer.