Laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet en spoel af met koud water. Laat goed uitlekken. Droog de kikkererwten met keukenpapier. Doe de kikkererwten in een schaal
Voeg de paprikapoeder, knoflookpoeder en olijfolie toe aan de kikkererwten en meng alles goed door elkaar
Verdeel de kikkererwten op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Rooster 20 minuten in de oven. Schep halverwege om. Laat de kikkererwten even afkoelen. Verdeel in porties
Tips
Dit recept is afkomstig van Ekomenu.nl
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet en spoel af met koud water. Laat goed uitlekken. Droog de kikkererwten met keukenpapier. Doe de kikkererwten in een schaal
Voeg de paprikapoeder, knoflookpoeder en olijfolie toe aan de kikkererwten en meng alles goed door elkaar
Verdeel de kikkererwten op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Rooster 20 minuten in de oven. Schep halverwege om. Laat de kikkererwten even afkoelen. Verdeel in porties