Voeg de bloem, het bakpoeder en zout toe en kneed tot een deegbal. Laat een half uur rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180 graden celsius. Rol het deeg uit en druk er met een uitsteekvorm sterkoekjes uit. Druk bij de helft van de sterren nog een klein sterretje in het midden uit.
Leg de koekjes op een stuk bakpapier en bak ze in ongeveer 15 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
Besmeer de hele sterren met een laagje pure chocoladepasta en leg de andere sterkoekjes erop. Geef ze een feestelijke touch met wat poedersuiker.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2020.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Voeg de bloem, het bakpoeder en zout toe en kneed tot een deegbal. Laat een half uur rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180 graden celsius. Rol het deeg uit en druk er met een uitsteekvorm sterkoekjes uit. Druk bij de helft van de sterren nog een klein sterretje in het midden uit.
Leg de koekjes op een stuk bakpapier en bak ze in ongeveer 15 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
Besmeer de hele sterren met een laagje pure chocoladepasta en leg de andere sterkoekjes erop. Geef ze een feestelijke touch met wat poedersuiker.