Snijd elke wrap tot halverwege in vanaf de onderkant (tot het midden).
Besmeer bij iedere wrap twee kwarten (linksboven en rechtsonder) met cottage pearls en bestrooi met kerriepoeder. Leg op het kwart rechtsboven wat spinazie en tomaat.
Vouw de wraps kloksgewijs dicht tot driehoekige pakketjes.
Grill de wraptosti's ca. 20 seconden per kant, tot er grillstrepen zichtbaar zijn en de kaas iets gesmolten is.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2025!
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd elke wrap tot halverwege in vanaf de onderkant (tot het midden).
Besmeer bij iedere wrap twee kwarten (linksboven en rechtsonder) met cottage pearls en bestrooi met kerriepoeder. Leg op het kwart rechtsboven wat spinazie en tomaat.
Vouw de wraps kloksgewijs dicht tot driehoekige pakketjes.
Grill de wraptosti's ca. 20 seconden per kant, tot er grillstrepen zichtbaar zijn en de kaas iets gesmolten is.