Mix de havermuesli, honing en kokosolie door elkaar en stort het mengsel op de bodem van de springvorm. Druk stevig aan en zet in de koelkast.
Verwarm op laag vuur de poedersuiker met 250 g van de kefir en laat dit vooral niet koken. Zet het vuur uit zodra het goed lauwwarm is, voeg de uitgeknepen gelatine toe en roer door met een garde. Mix er daarna de overige kefir door.
Giet het kefirmengsel in de springvorm en laat in 5 uur in de Garneer de taart met ananas, kiwi en frambozen.
Tips
Bereidingstijd: 25 minuten + 5 uur wachttijd
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Mix de havermuesli, honing en kokosolie door elkaar en stort het mengsel op de bodem van de springvorm. Druk stevig aan en zet in de koelkast.
Verwarm op laag vuur de poedersuiker met 250 g van de kefir en laat dit vooral niet koken. Zet het vuur uit zodra het goed lauwwarm is, voeg de uitgeknepen gelatine toe en roer door met een garde. Mix er daarna de overige kefir door.
Giet het kefirmengsel in de springvorm en laat in 5 uur in de Garneer de taart met ananas, kiwi en frambozen.