Verwarm de olie in een braadpan en voeg de aubergine, ui, paprika, champignons en knoflook toe. Sluit de pan met het deksel en laat 10 minuten pruttelen. Af en toe roeren.
Doe de rest van de ingrediënten erbij met 50 ml water, roer goed en laat het mengsel nog eens 25 minuten zachtjes pruttelen met het deksel erop.
Haal de pan van het vuur en zet na afkoelen liefst een nacht in de koelkast om nog beter op smaak te komen. Serveer op kamertemperatuur, eventueel bestrooid met extra pijnboompitjes en paprika.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de olie in een braadpan en voeg de aubergine, ui, paprika, champignons en knoflook toe. Sluit de pan met het deksel en laat 10 minuten pruttelen. Af en toe roeren.
Doe de rest van de ingrediënten erbij met 50 ml water, roer goed en laat het mengsel nog eens 25 minuten zachtjes pruttelen met het deksel erop.
Haal de pan van het vuur en zet na afkoelen liefst een nacht in de koelkast om nog beter op smaak te komen. Serveer op kamertemperatuur, eventueel bestrooid met extra pijnboompitjes en paprika.