Stap voor stap
Voorbereiding
-
Kook de kasha 6 minuten in licht gezouten kokend water, giet af in een zeef en laat droogdampen.
-
Besprenkel de courgetteplakken met 2 eetlepels olie en bestrooi met wat peper en zout.
-
Verhit de grillpan en gril de plakken courgette in porties tot er mooie strepen op te zien zijn. Leg opzij.
-
Verhit een bakpan en fruit in 1 eetlepel olie de sjalot en de rode peper ca. 5 minuten. Zet het vuur
-
hoger en voeg de kasha toe. Bak ca. 5 minuten en haal van het vuur.
-
Zet intussen de geitenkaasjes onder een hete grill tot ze net beginnen te smelten.
-
Maak de borden op: leg in het midden een bergje kasha en plaats de gevouwen courgetterepen ernaast. Zet de geitenkaasjes erbovenop en garneer met sla. Serveer direct.
Tips
Wijntip! Elemental Sauvignon:
Sauvignon Blanc is een druif die vaak gecombineerd wordt met geitenkaas. Door de groene toets en frisse elementen past dit prima bij de courgette en geitenkaas.