Meng voor de kruidenkorst de gemalen linzen flips met de peterselie, bieslook, knoflook en gesmolten boter.
Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en besprenkel met de olie. Voeg er vervolgens royaal zout en peper aan toe.
Bedek de vis met de kruidenkorst en bak af in de oven in ca. 18 minuten. Knijp voor het serveren de citroenpartjes uit over de kabeljauw en bestrooi met dille.
Tips
Bereidingstijd: 45 minuten
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng voor de kruidenkorst de gemalen linzen flips met de peterselie, bieslook, knoflook en gesmolten boter.
Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en besprenkel met de olie. Voeg er vervolgens royaal zout en peper aan toe.
Bedek de vis met de kruidenkorst en bak af in de oven in ca. 18 minuten. Knijp voor het serveren de citroenpartjes uit over de kabeljauw en bestrooi met dille.