Bestrooi de kabeljauw met citroenrasp, zout en peper.
Pureer voor de andalousesaus met de staafmixer de tomatenpuree, paprika, ui, chilivlokken, knoflook en citroensap. Roer de mayonaise erdoor en breng op smaak met zeezout.
Leg 2 plakjes serranoham op een bord en laat deels overlappen. Plaats er een stuk kabeljauw bovenop plus 2 blaadjes salie en rol op. Herhaal dit met de andere porties kabeljauw.
Leg de saltimbocca's op de barbecue en gril ze in ca. 10 minuten rondom gaar. Serveer met andalousesaus.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bestrooi de kabeljauw met citroenrasp, zout en peper.
Pureer voor de andalousesaus met de staafmixer de tomatenpuree, paprika, ui, chilivlokken, knoflook en citroensap. Roer de mayonaise erdoor en breng op smaak met zeezout.
Leg 2 plakjes serranoham op een bord en laat deels overlappen. Plaats er een stuk kabeljauw bovenop plus 2 blaadjes salie en rol op. Herhaal dit met de andere porties kabeljauw.
Leg de saltimbocca's op de barbecue en gril ze in ca. 10 minuten rondom gaar. Serveer met andalousesaus.