Verwarm voor de pistousaus de olijfolie in een pannetje, maar laat het niet koken.
Meng de tomatenblokjes met de knoflook, balsamicoazijn, basilicum en zout en peper in een kom en overgiet met de warme olijfolie. Zet opzij.
Bestrooi de kabeljauw met zout en peper en bak de vis in olijfolie op de velkant ca. 3 minuten tot de huid goudbruin en krokant is. Draai om en bak de andere kant nog ca. 2 minuten tot de vis nét gaar is (exacte baktijd is afhankelijk van de dikte). Laat de vis uitlekken op keukenpapier.
Serveer de kabeljauw op de borden met de pistousaus. Garneer met tuinkers.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm voor de pistousaus de olijfolie in een pannetje, maar laat het niet koken.
Meng de tomatenblokjes met de knoflook, balsamicoazijn, basilicum en zout en peper in een kom en overgiet met de warme olijfolie. Zet opzij.
Bestrooi de kabeljauw met zout en peper en bak de vis in olijfolie op de velkant ca. 3 minuten tot de huid goudbruin en krokant is. Draai om en bak de andere kant nog ca. 2 minuten tot de vis nét gaar is (exacte baktijd is afhankelijk van de dikte). Laat de vis uitlekken op keukenpapier.
Serveer de kabeljauw op de borden met de pistousaus. Garneer met tuinkers.